АСТРЕЯ 91

Компанията ни произвежда голям асортимент дребни сладки, сухи пасти, рула, торти, козунаци и различни тестени изделия познати на пазара под марката „Жанета“.

Историята на Астрея 91 ООД започва през вече далечната 1991 г. в гр.Горна Оряховица, като малка работилница за производство на торти . През годините компанията ни се развива успешно – разширява асортимента си до над 500 продукта, открива нови търговски обекти и производствени цехове, доставя продуктите си до всички части на България и над 13 страни в Европа. Вече три десетилетия благодарение на упоритата и целеустремена работа на нашия екип, успяваме да доставим на нашите клиенти, продукти с отлично качество и превъзходен вкус.

През Март 2014 г. отвори врати изцяло новата ни производствена база в гр. Лясковец, разположена на площ от над 4000 м² и оборудвана с модерни и високо технологични производствени линии и апаратура.

Към момента Астрея 91 ООД е една от устойчиво и бързо развиващите се компании в сферата на сладкарската промишленост – лоялен партньор на своите клиенти, доставчици и служители.

Мисия

Мисията ни е да произвеждаме и предлагаме продукти с превъзходен вкус, използвайки качествени суровини и материали с доказан произход. За нас мнението и оценката на нашите клиенти са от първостепенно значение. Ръководейки се от тези ценности, ние се стремим да осигурим на своите клиенти възможно най-добрите продукти, отличаващи се с разнообразни вкусове и текстури.

Политика по качество

Целият производствен процес в предприятието протича в условията на изключителна хигиена и непрекъснат контрол по качеството на всички точки от производствената верига. Ежедневният контрол осигурява високото качество на нашите продукти . Основен приоритет на ръководството и служителите на компанията ни е производството на качествени и безопасни продукти, отговярящи на нормативните изисквания в България и Европейският съюз Още през 2006 г. компанията ни въведежда система за контрол – НАССР, гарантираща , че произвежданите продукти са съобразени с всички изисквания и отговарят на висок стандарт за качество.

Сладки и тестени изделия “Жанета”

Продуктовата листа на компанията обхваща над 500 артикула. Богатото разнообразие на асортимента ни включва сладки и тестени изделия, както и суровини и материали за сладкарската индустрия. Продуктите на „Астрея 91“ ООД са разпознаваеми на пазара под марката „ЖАНЕТА“. Тя е утвърден гарант за качествена и безопасна храна, предпочитан избор за широк кръг от потребители.