Представяме ви три интересни декорации за торта, които ще се харесат и на най-капризните от вас.
Тортата е нещо много специално. Тя може да направи един празник необикновен – да бъде звездата на рожден ден, да блести на сватба или да бъде чудесен повод за среща с приятели на чаша кафе. Торта обичат всички – и малки, и големи, и мъже, и жени. А за да бъде една торта наистина специална, трябва да бъде и красива. Ето защо на помощ тук идват многобройните видове декорации за торта.
Разбира се, видът на една торта зависи най-вече от повода, за който предназначена и за човека, за когото е. Децата, например често предпочитат декорации за торта, които са свързани с техни любими герои. За възрастните декорацията за торта може да бъде по – семпла, а защо не и забавна. Ако е за корпоративно събитие, може да емблематична.

Топ 3 предложения за декорация за торта

И ако все пак търсите идеи за декорация на торта, ето три лесни за реализация идеи, от които може да заимствате. А възможности за избор има много – от шоколадова глазура до маслен крем, от изсушен кокос до плодове.
Изработката на декорацията за торта не трябва да отнема часове. Понякога са нужни само формички за бисквити и поръска, глазура и блатове, за да се превърне в нещо вълшебно.

Декорации за торти с разтопен шоколад и ганаш

Шоколадът е една от любимите, когато говорим за декорации за торта. Може да се разтопи, да се смеси със сметана, за да се направи ганаш или просто да да поръсите какао на прах. И не е задължително една торта да е шоколадова, за да се покрие с шоколад.

Декорация за торта с плодове

Ако търсите нещо леко и освежаващо, за да придадете на тортата си вкус на лято, декорация за торта с плодове е най -добрия избор, който можете да направите. От пресни малини до сушени стафиди, има много разнообразни варианти, които ще бъдат идеални за гарниране на вашата торта. Благодарение на плодовете, сладкишите могат да бъдат тематични – праскови и кайсии за лятото, клементини и сушени плодове през зимата, череши и ягоди за пролетта, грозде и ябълки за есента.

Маслен крем за декорация на торта

Не е нужно много за приготвянето на маслен крем за декорация на торта: масло, пудра захар, ароматизиран екстракт и няколко капки мляко. Масленият крем е един от най-популярните съставки за торта, тъй като може да бъде в различни вкусове, различни цветове и може да бъде представен по различни начини. Можете също да превърнете крема си в глазура от крема сирене, като замените маслото.

Ако сте ценители на сладките изкушение, но не разполагате с достатъчно свободно време да приготвите нещо сами – можете да се възползвате от нашите винаги пресни и вкусни Класически торти „Жанета.