Поръчки

Как да поръчам?

Поръчки за изработка на празнични торти, сладки и тестени изделия могат да се направят по няколко начина:

  • чрез формата за поръчки през сайта;
  • по телефона;
  • на място в сладкарниците ни;
  • в обектите на партньорите ни в цялата страна.

Препоръката ни е да използвате формата за поръчки през сайта. Разработена е така, че да събира най-важната информация, която ни е нужна, за да изпълним професионално вашата поръчка. Едновременно с това пести време, защото се избягват повторни телефонни разговори за уточнения и евентуално допълнително изпращане на снимки по имейл.

Поръчки и запитвания за цена през профилите на сладки изделия „Жанета“ в социалните мрежи не се приемат.

Онлайн чрез формата за поръчки в сайта

Това е най-новият, бърз и удобен начин да поръчате торта при нас. Въведохме този метод за поръчки, защото дава възможност да опишете вашите предпочитания за цветове, форма, вкус, декорация и надпис подробно и да прикачите примерна снимка на изделието, което искате да поръчате.

Да имаме ясна визия за това, което клиентът желае, е най-важното условие, за да изпълним точно поръчката ви. Затова ако имате снимка на изделието, което искате да поръчате, използвайте формата и изпратете снимката чрез прикачване на файл или споделяне на адреса на страницата, където можем да го открием.

Във формата има отредени полета за брой парчета, къде и кога искате да получите поръчката си, както и начин на плащане. Когато наш служител обработи поръчката ви, ще получите обаждане, в което ще имате възможност да обсъдите детайлите около предпочитанията ви. Ако имате колебания относно броя парчета, формата, вкуса или украсата, ще получите съдействие и напътствия, за да можете да вземете най-доброто решение. При разговора с наш служител по телефона ще получите информация и за цената на вашата поръчка.

Формата за поръчки може да бъде използвана и за запитване за цена. В този случай в полето за описание на поръчката уточнете, че искате да се информирате за цената на съответното изделие.

Поръчай онлайн

Поръчка по телефона

Поръчка на празнични торти, меденки и мъфини с тематична украса, пасти и петифури може да направите на телефони 0884 327186 и 0618 21991.

Поръчки на дребни сладки и тестени изделия се приемат на телефони 0884 327263 и 0618 64378.
Примерни снимки, онагледяващи желанието ви, изпращайте на имейл sladkijaneta@gmail.com

На посочените телефони може да отправите запитване за цена.

 

Поръчка на място в сладкарниците ни

Можете да заявите поръчката си и в обектите ни в Горна Оряховица и Велико Търново. Нашите служители там ще ви окажат съдействие в избора при необходимост и ще отговорят на всички ваши въпроси.

В Горна Оряховица можете да поръчате в цеха ни на ул. „Любен Каравелов“ №14 и в сладкарницата ни на ул. „Георги Измирлиев“ №2а.

Във Велико Търново поръчки се приемат в сладкарница „Жанета“ на ул. „Константин Паница“ №4