Децата са нашето богатство, нашата любов и щастие и както казват мнозина – нашето всичко. Затова още от появата на едно дете на бял свят ние го обгрижваме с внимание и любов, защото то заслужава да му дадем всичко, дори и това, което ние не сме имали някога. Обсипваме го и с много играчки, някои традиционни, а други забавни и образователни. И като всяко дете, което има рожден ден, се стараем да направим прекрасен празник като поканим близки, приятели и деца, от които детето ще получи още подаръци и изненади и всичко това гарнирано с уникално вкусни сладки изкушения и приказна торта.

Особено важен е първият рожден ден на детето. То няма да разбере нищо от него, нито ще го помни, но ние трябва да документираме събитието със снимки, за да има доказателство за един специален първи рожден ден.

Избор на торта за първи рожден ден

Много хора решават на първия рожден ден на детето да извършат и светото кръщение или пък така наречения прощъпулник, което увеличава положителното настроение и денят се превръща в още по-неповторим. За един такъв празник трябва да се помисли за много неща, като за начало, дали да бъде само рожден ден или да се съчетае с кръщене или прощъпулник – дали да бъде в заведение или в домашна обстановка, колко гости да бъдат поканени, какво да бъде менюто и каква торта да има за празника. Въпреки, че детето на първия си рожден ден може и да не яде от тортата, тя трябва да бъде направена от любимите му детски герои и в цвят подходящ за момиче или момче. Идеите за  тортата могат да бъдат забавни и разноцветни, с различни фигурки, с картинки, със снимки, с цветя, с различни декорации и разбира се, с надпис.

За перфектната торта за първия рожден ден на вашето дете несъмнено трябва да се доверите на професионалист, за да се съчетае желания перфектен външен вид с невероятния вкус. Не правете компромис със качеството, тортата трябва да бъде с продукти и материали с доказан произход, с качествени суровини, с превъзходен вкус и разнообразни текстури. Можете да се доверете на марка „Жанета“, която вече 30 години е сред лидерите на пазара.

Първият рожден ден на бебето е спомен за цял живот. Стремете се от всички идеи за торти, да изберете такава, каквато не само на вас да ви хареса по външен вид, а да е подходяща и за вашето дете и неговите моментни интереси – играчки, детски филмчета, приказки като ги съчетаете с уникален вкус, за да могат и вие и гостите на празненството да останат очаровани. Направете празника на вашето дете специален.