Уморени сте от традиционната романтика? Зарадвайте вашата половинка с някои предложения, взаимствани от нашите уникални идеи за подарък за Свети Валентин.
От класически подаръци, като букет цветя, до по-уникални подаръци, като бутилка вино с персонализиран етикет или торба във формата на сърце, ще ви представим няколко уникални идеи за подарък за Свети Валентин. Подарете на половинката си една нощ (или ден), която да запомни, след което приключете вечерта с малък, но специален подарък за Свети Валентин. Не забравяйте, че Денят на влюбените трябва да бъде споделен между вас.

Топ бюджетни идеи за подарък за Свети Валентин

Чаша за кафе с послание

Няма да сгрешим, ако предположим, че двойките, които живеят заедно, е възможно да са прекарали доста повече време заедно през последните пандемични месеци. Но подобна забавна чаша за кафе с лично послание ще позволи на любимия ви човек да разбере, че няма никой друг, с когото бихте желали да се изолирате, освен с него.

Торта Сърце

Има ли нещо по-сладко от това да зарадвате половинката си със сладко изкушение? Тортата е една от най-уникалните идеи за подарък за Свети Валентин, тъй като при нея възможните експерименти са безброй. В „Жанета“ се предлагат разнообразни сладкарски изделия, а тортата във формата на сърце с какаови и ванилови блатове, богато пропити с ванилов сироп, ванилова сметана и крем, няма да остави никого равнодушен.

Подарък Бельо

Независимо дали и двамата искате да разгорещите нещата в спалнята или просто искате да зарадвате половинката си, бельото би ви свършило страхотна работа. Това е една уникална идея за подарък, тъй като всяка дама и всеки господин биха се зарадвали на подобна изненада.

Подарък Звезда

На човек, който е луд по космическите теми и който вече си има всичко, можете да подарите звезда на негово име. Това е една от най-уникалните идеи за подаръци за Свети Валентин, която можете да заимствате. За наименуване се предлагат само звезди, които всъщност можете да видите, така че няма нужда да инвестирате в скъп телескоп, за да покажете подаръка си.

Подарък Бижу

Отново това е една от най-уникалните идеи за подаръци за Свети Валентин, тъй като възможностите за избор са огромни – обеци, гривни, колиета в най-различни форми. Аксесоарите са подходящ подарък за всеки, независимо дали предпочита сребро, злато, платина или друг благороден метал. Освен това могат да бъдат лесно персонализирани с ваше послание или инициали.

Подарък Книга

Ако вашата половинка си пада по четенето, книгата би била страхотен избор. Тя е далеч от представата на мнозина за романтичен подарък, но всъщност може да каже много повече от една плюшена играчка, например.