Вашата сватба е вашият специален ден, който изисква сериозна подготовка. Ден, изпълнен с емоции, със смях, със сълзи на щастие. Еуфорията на младоженците, еуфорията на гостите достига високи нива в този ден и оставя незабравима следа занапред. Освен запомнящите се моменти на празника, важни се и детайлите от подготовката. Правят впечатление украсата, подаръците, тоалетите, музиката, менюто и особено сватбената торта. Важно е тя да бъде феноменална с отличен вкус. Представяме ви уникални идеи за сватбени торти според последните сладкарски тенденции.

Модни тенденции при сватбените торти

Избирането на торта за този специален ден е истинско предизвикателство. Има хиляди идеи за сватбени торти, които ще ви зашеметят. И тук, както във всяка друга индустрия, има модни тенденции, спрямо сезона, спрямо размера и декорацията. Като размер тя може да бъде на два,три и повече етажа. Декорацията набляга на изисканост, като отличителни за такъв тип торти са цветята и най-вече розите – бели, червени, розови. Може да бъде декорирана само разцъфналата чашка на цветето, но може да присъстват и зелените и листа, които увеличават ефекта. В някои модели може да срещнете плодове като ягода, малина, череша, които също стоят елегантно на сватбените торти. Направени със стил и вкус в идеите за сватбени торти присъстват и детайли като мъниста от перли или скъпоценни камъни, които, както и цветята, са направени от материал, който се консумира.

Имайте предвид, че в съдържанието на сватбените торти може да има различни алергенни продукти като зърнени култури, съдържащи глутен – пшеница, соя, ядки и яйца и продуктите от тях. Необходимо е да предупредите хората, които ще опитат това произведение на изкуството за такъв тип продукти, за да не се изпада в неприятни ситуации на този специален ден.

В идеите за сватбени торти може да попаднете в един свят на изящество, на прецизност, на внимание към детайла, на неповторимост и уникалност. Впечатляващи модели, от които ще останете очаровани и ще ви се прииска да поръчате всички. Но за вашия сватбен ден е нужна една и затова освен на външния вид, обърнете внимание и на вкуса. В идеите за сватбени торти не може да се каже, че вкусът е еднакъв. Кремът между блатовете може да бъде различен, сиропирането на блатовете е с различна текстура, някои могат да съдържат парченца плодове, други парченца ядки. Става ясно, че трябва да опитате от всички варианти, за да изберете точната за вас и за вашия празник.

Изберете си сладкарница, която се занимава професионално с направата на сватбени торти и специалистите ще ви насочват към избирането на вашата торта. В разнообразието на идеи за сватбени торти ще откриете вашата модерна, феноменална и специална сватбена торта по вид, размер и вкус. Доверете се на професионалистите!